Voor de verandering...

Praktijk voor mindfulnesstrainigen, retraites en therapie

Mindfulnessretraite Zelfcompassie (onder voorbehoud)

vrijdagavond 17 t/m zondagmiddag 19 november 2023 (dit is een optie)

hoe stiller je wordt

hoe meer je kan horen

Thich Nhat Hanh


We verwennen onszelf dit stilteweekend, in de mooie natuur bij Allardsoog[1], met meditaties, bewegen in aandacht en wandelingen over de hei en door het bos. We staan stil bij wat we ervaren. We luisteren naar de natuur en naar het lichaam. Naast loop- en zitmeditatie beoefenen we metta-meditatie.

Een weekend leven in aandacht, ontspanning en als het even kan in geluk. Ter ondersteuning hiervan beoefenen we de gehele retraite het stilzwijgen. We onthouden ons een weekend van lezen, schrijven en ons mobieltje. In een veilige omgeving bieden Sietske en Wil zorgvuldige ondersteuning.

Begeleiding

De retraite wordt begeleid door Sietske Russchen en Wil van den Berg, cat.1 trainers MBSR, MBCT en MBCL. De begeleiding wordt gegeven op basis van dana (vrijgevigheid). Aan het eind van de retraite is er de gelegenheid om een financiële bijdrage te geven voor de begeleiding die je ontvangen hebt.

Praktische informatie

Dit weekend is inclusief overnachting, vegetarische maaltijden op zaterdag en zondag, koffie en thee. De retraite begint vrijdag om 17.45 uur en we sluiten op zondag rond 15.30 uur af. Bed- en badlinnen kun je zelf meenemen of huren bij NIVON Allardsoog. Aantal deelnemers: 14.

Richtlijn (dit was de prijs van 2022): € 180 voor Nivon leden en € 240 wanneer je geen lid bent van het Nivon (exclusief dana voor de begeleiding). Voor € 40,00 ben je een jaar Nivonlid.

Wil je meedoen of ben je geïnteresseerd dan stemmen we graag met je af of ons aanbod je past.

Wil van den Berg: wilvandenberg@live.nl of telefoon: 0522 724733.

Sietske Russchen: www.sietskerusschen.nl, sietskerusschen@hetnet.nl of 0516 541464 of 06 25260659.
stilte is niet de afwezigheid van iets

het is de aanwezigheid van alles

John Grossmann[1] Allardsoog ligt op het Drieprovinciënpunt van Drenthe, Groningen en Friesland, vlakbij Bakkeveen.

Het adres is: Jarig van der Wielenwei 42, 9343 TC Een-West.