Voor de verandering...

Praktijk voor coaching, training en therapie
Wil van den Berg, T 0522-724733, bgg: wilvandenberg@live.nl
Gezondheidszorgpsycholoog BIG 69054110625

Aanmeldingswachttijd

Groepstraining

De training Aandachtgerichte Cognitieve Therapie en Stressreductie en de Compassietraining biedt Wil aan op zaterdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. Klik voor meer informatie op: aanbod-en-werkwijze/mindfulnesstraining. Mensen die mee willen doen kunnen binnen een week terecht voor een voorgesprek.

Cliƫnten die in behandeling zijn geweest en zich opnieuw willen aanmelden, kunnen eveneens binnen een week terecht voor een intakegesprek. Wil werkt op maandag, woensdag en vrijdag en is bij afwezigheid via de voicemail bereikbaar. Zij belt u zo spoedig mogelijk, gewoonlijk binnen 24 uur, terug.

Voor nieuwe cliƫnten voor individuele therapiegesprekken is een aanmeldstop.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).